Max van Luytelaar

Max van LuytelaarWoonachtig in: Helmond

Bijnaam:


MadMax "The Hurricane From Helmond"


Max van Luytelaar


Ik ben Max van Luytelaar, 32 jaar jong en momenteel vrijgezel. Ik ben geboren en getogen in Helmond en daar ben ik, na een aantal uitstapjes, weer woonachtig.


Bedrijf:


Ik doe mee namens het allerleukste verhuurbedrijf binnen de evenementenbranche, Epic Shelters! Wij zitten met ons bedrijf gevestigd in Schijndel en ik ben hier alweer werkzaam sinds 2016. Ooit begonnen als projectleider op locatie en inmiddels neergestreken op kantoor, waar ik me ontferm over de verhuurtak. Om precies te zijn verhuren wij shelters, ook wel tenten of overkappingen, op verschillende festivals in binnen- en buitenland! We staan zelfs op het BuffelUp Festival 2024 in Boerdonk 😉Motivatie:


De belangrijkste reden waarom ik mee doe, is omdat mijn moeder aan kanker is overleden. Zij werd in 2007 voor de 1e keer ziek en in 2013 kwam dit helaas terug. Na 2.5 jaar vol behandelingen is zij uiteindelijk overleden in 2015. Kanker is nog steeds doodoorzaak nummer één, waar vandaag de dag nog veel te veel mensen aan overlijden. Als ik op deze manier mijn steentje kan bijdrage om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, dan doe ik dat maar al te graag! Deze is voor alle mensen die aan het strijden zijn, of de strijd hebben moeten opgeven. Daarnaast is het een eerbetoon aan mijn moeder!

Boodschap voor je tegenstander?


Fysiek zou je me kunnen pakken, mentaal niet!