Floor Hendriks

Floor HendriksWoonachtig in: Boerdonk

Bijnaam:


Floor "Tough Cat" HendriksFloor Hendriks


Hoi allemaal, ik ben Floor Hendriks en ben 20 jaar oud. Ik woon al sinds mijn 3e in het mooie dorp Boerdonk. Ik studeer Commerciƫle Economie in Den Bosch en daarnaast werk ik bij Koks in Gemert.

Bedrijf


Ik mag meedoen namens Zenzo Maatschappelijk Vastgoed BV. Het motto van Zenzo is waar je leeft, waar je ontmoet. Als ontwikkelaars van maatschappelijk vastgoed realiseren we leefomgevingen waar mensen elkaar tegenkomen. Wij geloven in de kracht van sociale contacten door toevallige ontmoetingen. Juist in onze huidige maatschappij waar eenzaamheid aan de orde van de dag is en verwacht wordt dat je steeds meer zelf de regie neemt.

Motivatie:


Jaarlijks ervaren velen de uitdaging van het vechten tegen kanker en helaas verliezen nog steeds veel mensen deze strijd. Toen ik gevraagd werd om mee toe doen aan Fight Cancer Night twijfelde ik geen seconde en zei ik ja. Daarnaast vind het leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan.


Boodschap voor je tegenstander ?


Laten we er samen een mooie pot van maken en zoveel mogelijk geld ophalen voor deze mooie goede doelen, but I will bring you to the FLOOR!