Begeleiding

Fight Cancer X Fysio Moov


Bij Fysio Moov begrijpen we de ups en downs van het sportleven,

en zijn we hier om je te helpen weer in topvorm te komen. Dit

bereiken we door onze kwalitatief  hoogstaande aanpak, met focus

op de nieuwste kennis en trends op het gebied van fysiotherapie,

en door onze nauwe samenwerking met verschillende centra kunnen

we snel schakelen.


Hoe wij werken?
Onze aanpak is eenvoudig. We beginnen met een grondige evaluatie om de oorzaak van je blessure te begrijpen. Vervolgens stellen we samen een behandelplan op voor het herstel en dat de kans op blessures in de toekomst te minimaliseren. Wij zijn van mening dat herstel naast effectief, ook leuk moet zijn!


Of je nu een epische actie wilt maken, beslissend wilt zijn voor je team, een unieke prestatie wilt neerzetten of gewoon pijnvrij wil genieten van het spel. Fysio Moov is hier om je hierbij te ondersteunen.


Experts in Sportblessures: Met onze eigen liefde voor sport en onze jarenlange ervaring in het behandelen – en in het hebben – van sportblessures, kunnen we ons goed verplaatsen in jou en jouw wensen. Fysio Moov biedt naast sportfysiotherapie ook (top)- sporttrainingstrajecten aan. Na een uitgebreid intakegesprek en sportonderzoek zal een trainingstraject worden gestart om samen je doelen te behalen. Elke sport vraagt andere vaardigheden.


Persoonlijke aanpak: Bij ons ben je geen nummer maar een individu met een eigen verhaal, eigen doelen en eigen uitdagingen. We luisteren naar je, begrijpen je en werken met je samen om jouw herstel te bevorderen.

De juiste manier van herstel: Naast terug op niveau komen willen wij dat jij continu blijft verbeteren. We werken nauw samen met de locaties waar wij ons bevinden, verschillende sportclubs en e-Health. Bij Fysio Moov revalideer je niet alleen effectief, maar is het ook leuk door ons jonge team en onze zeer geavanceerde apparatuur.


Toegankelijkheid: Onze fysiopraktijken bevinden zich op verschillende locaties: Veghel, Uden, Houten en Den Bosch. Op elke locatie hebben we gratis inloopspreekuren, waar je snel terecht kan voor een korte check/advies. Indien verder onderzoek nodig is, maken we graag samen met jou een afspraak voor verdere behandeling op de praktijk.


Laten we samen werken aan je sportieve dromen, wij zijn er om ervoor te zorgen dat je weer op de top van je spel bent.


Bij Fysio Moov revalideer je niet alleen effectief, maar is het ook leuk door ons jonge team!

Natuurlijk kun je ook een afspraak inplannen via info@fysiomoov.nl of plan gemakkelijk online uw afspraak in via www.fysiomoov.nl