Maud Kornuijt

Maud KornuijtWoonachtig in: Mariahout

Bijnaam:


Maud "Mighty Maudi" KornuijtMaud Kornuijt


Hoi! Ik ben Maud Kornuijt, 21 jaar en woon in Mariahout. Ik ben een sportieveling en zet dit graag in om bij te dragen aan het goede doel. Verder ben ik nog een student in Arnhem waar ik de studie Industrieel Product Ontwerpen aan het afronden ben en zie je mij vaak op de korfbalvelden in Erp.

Bedrijf

A3M is gespecialiseerd in het succesvol integreren van organisatorische veranderingen, van het ontwerpen van een target operating model tot het volledig implementeren van gewenste veranderingen. Het succes van elke transformatie hangt af van de mate waarin mensen binnen de klantorganisatie de verandering omarmen en actief bijdragen als drijvende kracht. Bij A3M erkennen we het belang van mensen en daarom ondersteunen we het Fight for Cancer-evenement, waar gestreden wordt om het leven van zieke mensen te verbeteren.

Motivatie:


Ik sta in de ring bij Fight Cancer Night omdat ik een verschil wil maken voor degenen die strijden tegen deze vreselijke ziekte en voor hen die dierbaren hebben verloren. Mijn deelname draagt bij aan de onderzoeken en steun, in de hoop samen levens te verbeteren en te redden. Laten we samen sterk zijn een vuist maken tegen deze ziekte!


Boodschap voor je tegenstander ?

Op deze bijzondere avond streven we naar een fantastische opbrengst, maar vergeet niet dat ik in de ring sta om te winnen. Laten we er een mooi gevecht van maken!