Tijmen de Vries

Tijmen de VriesWoonachtig in: Gemert


Tijmen de Vries


Te veel mensen krijgen te maken met kanker. Het is werkelijk niet normaal wat die ziekte doet met je en met de mensen in de omgeving van de patient. Zelf ben ik mijn vader (hersentumor) en moeder (borstkanker) verloren aan deze klote ziekte. Het is helemaal onvoorstelbaar als kinderen te maken krijgen met kanker. Ik ga op deze manier mijn bijdrage leveren om zo snel mogelijk een geneesmiddel tegen deze ziekte te kunnen vinden zodat niemand meer er aan hoeft te sterven.


Bedrijf


Er is niets mooiers voor een professional dan een uitdagend en veeleisend project, waarin ambacht, vakmanschap en creativiteit samenvloeien. Bekijk ons werk op deze site om een indruk te krijgen wat wij voor u kunnen betekenen. En natuurlijk zijn wij beschikbaar voor adviezen: wij zetten onze kennis en kunde graag in om voor u het beste resultaat te behalen. 

Wij leveren vakwerk in alle disciplines in afwerking, onder één dak. Van autoschadeherstel, schadeherstel en spuitwerk van zwaar materieel tot industrieel natlakken. Voor bedrijf en particulier, van groot tot klein. Professioneel en betaalbaar vakwerk, kleurrijk lakwerk én deskundig advies. Kom langs bij ons in Erp (Gemeente Veghel)  of bel ons: wij staan voor u klaar.


Boodschap voor je tegenstander ?


De Beuk er in!