Roel van Haandel

Roel van HaandelWoonachtig in: Uden


Roel van Haandel


Alloa, mijn naam is Roel van Haandel, 31 jaar oud. En kom uit het mooie dorpje Uden. Naast het sporten ben ik veel bezig met ondernemen en vooral aan het genieten van het leven met vrienden en familie. 

Bedrijf

Ik doe mee namens Euforie Online, het bedrijf wat ik 11 jaar geleden heb opgestart. We doen de branding en alles omtrent websites voor bedrijven. Denk aan design, development en internetmarketing. Ons grotere doel is om de wereld een stukje euforischer te maken en daar draagt dit zeker bij mee.Motivatie:

Zoals ik beschreef vind ik het belangrijk om iets bij te dragen aan de wereld. Het is echt een verschrikkelijke ziekte, waar teveel mensen door worden getroffen, waaronder ook mensen in mijn omgeving. Voor mij dus een goede reden om geld in te zamelen voor dit goede doel. Daarnaast wilde ik altijd nog eens in de ring staan dus dat is mooi meegenomen, so let’s goo!


Boodschap voor je tegenstander ?

Laten we er een onvergetelijke avond van maken en flink wat geld ophalen voor de goede doelen! Het is alleen wel zo dat als ik ergens voor ga het me ook lukt, en daar hoort jouw verslaan ook bij!