Nick van Wanrooij

Nick van WanrooijWoonachtig in: Eerde


Nick "De Witte Tornado" van Wanrooij


Nick van Wanrooij, 34 jaar, opgegroeid in Wijbosch, woonachtig in Eerde, getrouwd met Maartje, we hebben samen twee kinderen, een dochter Sjors van 5 en een zoon Vic van bijna 3.

Bedrijf


Ik doe met trots mee namens TVE Reclameproducties BV. Wij zijn gespecialiseerd in grootformaat digitaal printen van reclamematerialen voor binnen-en buiten toepassingen en alles wat daar bij komt kijken. TVE steunt mij om deel te nemen aan dit prachtige evenement, omdat we graag maatschappelijk betrokken zijn, ons doel is om de wereld stukje bij beetje wat mooier te maken en omdat ik 1000% achter de keuze sta om te gaan vlammen voor Kika en Fight Cancer.


Motivatie:

De reden dat ik mee doe, is dat deelneemster van vorig jaar, Karlijn Riem, woont 2 deuren verder, mij heeft gevraagd. Toen ik de vraag kreeg probeerde ik in mijn hoofd direct smoesjes te verzinnen om het maar niet te hoeven doen. Velen kennen inmiddels haar verhaal, dat zij dit aan me vroeg in combinatie met het gegeven dat goede vrienden van ons momenteel in een hele andere moeilijke situatie verkeren, heeft mij er toe doen besluiten om die zelfde avond nog JA te zeggen. Het leven is niet altijd makkelijk en dit keer kies ik ook eens een keer niet voor de makkelijkste weg.


Boodschap voor je tegenstander ?


Kan niet wachten om je te zien in de ring, bereid je goed voor, dat doe ik ook!