Mandy van den Heuvel

Mandy van den HeuvelWoonachtig in: Boekel


Mandy van den Heuvel


Hoi, ik ben Mandy van den Heuvel, woon in Boekel, getrouwd en ben moeder van twee tieners. Naast onze hond en  het sporten is mijn grootste passie motorrijden, samen met mijn gezin of met mijn vriendinnen van Ladies on Harleys (geen uitleg nodig wat voor motor ik rij) en ga ik graag naar motortreffens of muziek (rock) festivals.


Motivatie:

Zoals wellicht iedereen ben ik ook geliefden verloren aan deze vreselijke ziekte. Tijdens mijn werk als hospice verpleegkundige zie ik dagelijks schrijnende situaties voorbij komen, waarvan je gehoopt had dat deze voorkomen hadden kunnen worden. Daarom wil ik hier fysiek een steentje aan bijdragen. Een persoonlijke sponsoring van een inmiddels overleden gast waar ik voor heb mogen zorgen heeft mij extra gemotiveerd deel te nemen aan dit evenement.


Bedrijf


FysioMoov is gespecialiseerd om sporters pijnvrij te laten bewegen. Een ambitieus team biedt ondersteuning in het behalen van elk sportief doel. Dit wordt bereikt door het inzetten van (wetenschappelijke) kennis en de nieuwste technieken.  


De uitdaging om een fysieke prestatie te leveren voor het goede doel is bewonderenswaardig.  Fysio Moov ziet het als een unieke kans om FightCancer en Kika te steunen.


Boodschap voor je tegenstander ?


Ik ben geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, zorg dus maar dat je ze stevig aanhebt!