Kelly Fransen

Kelly FransenWoonachtig in: Lieshout


Kelly Fransen


Hoi! Mijn naam is Kelly Fransen, ik woon in Lieshout en werk als zorg coördinator bij het Laarhuys, een woning voor mensen met een beperking.
Een van mijn hobby’s is kickboksen, ik heb dan ook super veel zin in dit geweldige avontuur!


Bedrijf


Ik mag mee doen namens Harpie bv, een prachtig bedrijf in Aarle Rixtel wat volkern plaatmateriaal bewerkt en levert. Harpie BV bestaat dit jaar 25 jaar, een mijlpaal die gevierd mag worden. Mede door dit bijzondere jubileum willen zij iets extra’s betekenen en een bijdrage leveren aan Fight Cancer Night en mag ik hun bedrijf vertegenwoordigen in de ring.

Omdat ik zelf geen ondernemer ben en daardoor misschien ‘een vreemde eend in de bijt ben’, ben ik extra trots en dankbaar om uit te mogen komen namens Harpie bv.

Motivatie:


Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!

Wanneer je een hobby hebt en je de kans krijgt om deze hobby in te zetten om geld op te halen voor het goede doel, pak je deze kans met beide handen aan. Bijna iedereen heeft wel eens van dichtbij meegemaakt dat iemand vecht tegen kanker en helaas verliezen jaarlijks vele mensen nog steeds deze strijd. Laten we hopen dat in de toekomst deze strijd niet meer geleverd hoeft te worden, dat er door onderzoek een medicijn wordt gevonden. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij.


Boodschap voor je tegenstander ?


Winners never quit and quitters never win!

Laten we er een fantastisch avontuur van maken met z’n allen maar pas op, op 26 augustus stap ik als winnaar uit de ring!