Jordi Kuijs

Jordi KuijsWoonachtig in: Schijndel

Jordi Kuijs


Mijn naam is Jordi en ik ben geboren en getogen in Schijndel en ik woon nog thuis bij m’n vader. In het dagelijks leven werk ik als monteur in de kabels en leidingen en in m’n vrije tijd ga ik altijd naar het voetbal kijken en gezellige dingen doen met vrienden.

Bedrijf


Ik doe mee namens Rietdekkersbedrijf van Vught. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe rieten daken en  het onderhouden en repareren van bestaande rieten daken. De reden dat ik voor dit bedrijf heb gekozen is omdat het een vakman is in het ambachtelijke beroep geleerd van vader en opa en sinds een paar jaar voor zichzelf begonnen. Teun is al van jongs af aan een goede kameraad van me net zoals zijn broertje Stan waarvoor ik hier aan mee doe.


Motivatie:


De reden dat ik mee doe aan Fight Cancer Night 2023 is heel simpel. M’n maatje Stan kreeg vorig jaar te horen dat hij ziek was. Dit was een harde klap voor hem en zijn omgeving. Maar de strijd die hij aan heeft moeten gaan was geen keuze, zeker niet als je net 24 jaar oud bent. Hierdoor ben ik gelijk gaan nadenken wat ik voor Stan zou kunnen doen en ik wist gelijk dat ik dit wilde gaan doen. Dit met Stan besproken en hij was het er helemaal mee eens, een mooi gebaar. Hij moest de strijd aan gaan verplicht maar ik moest en zou ook een harde strijd willen leveren zodat ik hem een hart onder de riem kan steken.


Boodschap voor je tegenstander?


We gaan er een geweldige avond van maken met dikke partijen en een heel mooi bedrag ophalen voor de goede doelen. Zodra ik in de ring stap gaat even het doel naar de achtergrond en focus ik me volledig op de partij en ben ik gebrand om alles te geven, dat verwacht ik ook van mijn tegenstander!