Reglement

Aanmelden:

Aanmelden en nadere informatie kun je aanvragen via info@fightcancernight.nl. Op 9 november 2021 is er een informatieavond vanaf 20.00 uur bij Meliani Fight & Fitness in Veghel, (Professor Oppenheimstraat 6). Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan de informatie avond stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl. Vanaf 9 november tot 20 november 2021 is het mogelijk om je aan te melden. 


Aanvang Trainingen:

De trainingen zullen starten begin 2022.  Alle Fighters zijn vanaf dat moment toegelaten tot de training bij Meliani Fight & Fitness in Veghel.


Wat zijn de trainingsavonden/tijden:

Speciaal voor de fighters komen er 2 trainingsuren door de week en 1 trainingsuur op zondag. De dagen en tijdstippen zijn op dinsdag en donderdagavond om 20.30 uur en op zondagochtend om 09.30 uur. Je mag ook deelnemen op de reguliere tijden dat er kickboksles/training wordt gegeven bij Meliani Fight & Fitness. Zie hiervoor het lesrooster bij Meliani. Wel wordt verwacht om minimaal 2 dagen per week de gezamenlijke groepstrainingen te volgen. Het vormen van een groep is in dit proces voor ons essentieel en super belangrijk.


Hoeveel fighters kunnen er mee doen?

We streven naar minimaal 12 en maximaal 16 fighters die mee kunnen doen op 3 september 2022. Ons uitgangspunt is om 2 vrouwenpartijen (dus 4 vrouwelijke fighters) en 4  mannenpartijen (dus 8 mannelijke fighters) toe te laten.  Mocht er meer belangstelling zijn dan zal de organisatie kijken naar een juiste mix van leeftijd, ervaring, woonplaats etc. Doel hiervan is om een zo gevarieerd mogelijke avond neer te zetten met een zo hoog mogelijke opbrengst voor onze goede doelen.


Wanneer ben ik definitief deelnemer:

Nadat bekend is welke fighters gaan deelnemen sturen we je een factuur voor de deelnamekosten van € 1750,00 (excl. btw) met een betalingstermijn van 14 dagen. Pas na betaling is de aanmelding definitief. 


Wat als je tegenstander stopt voor het evenement:

Dan zal de organisatie trachten een passende vervanger te zoeken. Mocht er geen (passende) reserve zijn of je wil toch (om wat voor reden dan ook) besluiten dan niet deel te nemen dan is dat mogelijk. Je deelname wordt dan doorgeschoven naar de volgende editie.