Marc Voets

Marc Voets

Voets & Donkers


Woonachtig in Schijndel

Ondernemer in Schijndel.

Ton Kanters

Marc Voets


Vechten tegen kanker. Dat is zeker niet iedereen gegeven. Als ik daar als ondernemer mijn steentje aan kan bijdragen is dat natuurlijk het minste wat je kan doen!


Ik was in het begin uitermate sceptisch over een idee. Zeker omdat Ton Kanters tegen mij zei dat het echt iets voor mij was. "Daar ga ik echt niet aan beginnen", zei ik. Toch had hij me zeker aan het twijfelen gebracht en na een paar dagen heb ik hem opgebeld en gevraagd om meer informatie. Toen ik deze kreeg werd ik alleen maar enthousiaster en toen Ton daarna nog informeerde of ik mee ging doen heb ik direct en volmondig "JA" geantwoord!

Bedrijf

Voets & Donkers Koeltechniek & Luchtbehandeling


Voets & Donkers is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van koelinstallaties en luchtbehandelingssystemen. Onze kracht zit in de combinatie van innovatief vermogen en een kostenefficiƫnte productie: we hebben de kennis in huis om met u mee te denken en te ontwerpen, Ʃn de mogelijkheden om uw product tegen lage kosten voor u te produceren. Wat we ook voor u doen, we bieden altijd een kwalitatief hoogwaardige oplossing, die past bij uw doelstellingen.

Boodschap voor je tegenstander ?


Mijn "reach" is flink. Mijn kracht is groot. Bovendien geef ik niet makkelijk op. Je bent gewaarschuwd!