Reglement 2019

Aanvang Trainingen:

De trainingen zullen starten begin 2019, vermoedelijk eind januari. Zowel degene die zich hebben aangemeld als Fighters als de reserves zijn toegelaten tot de training.


Wat zijn de trainingsavonden/tijden:

Er komen 2 trainingsuren door de week en 1 op zaterdag, speciaal/exclusief voor de deelnemers. De dagen en tijdstippen zullen waarschijnlijk (net als in 2018) worden vastgesteld op maandag en woensdagavond om 20.30 uur en op zaterdagochtend om 09.30 uur. De deelnemer/reserve mag ook deelnemen op de normale tijden dat er kickboksles/training wordt gegeven.


De eerste 2 weken zijn vrijblijvend. In die 2 weken kun je zonder kosten stoppen. Na die 2 weken kan dat niet meer vrijblijvend. Zie hierna:


Wat als ik stop na 2 weken:

Als je stopt na die 2 weken is dat bijv. mogelijk door een blessure. Omdat de reserves mee blijven trainen schuift dan een reserve door. Degene die als Fighter stopt heeft dan recht op teruggave van € 750 (50%). Je houdt het recht op 10 tickets en de 50 consumpties. Alleen schuift de speciale Fighterstafel rondom de boksring door naar de reservedeelnemer.


Wanneer ben ik definitief deelnemer:

Na je aanmelding kom je op een lijst van aangemelde deelnemers. Medio januari versturen we de factuur voor de deelnamekosten met een betalingstermijn van 14 dagen. Pas na betaling is de aanmelding definitief.


Wat als je op de reservelijst komt?

Op de reservelijst is plaats voor maximaal 4 personen. Als je net te laat bent met aanmelden als deelnemer wordt gevraagd of je op de reservelijst wilt staan (op volgorde van aanmelding). Als je op de reservelijst komt te staan betaal je een bedrag van € 1.000. Je mag hiervoor gewoon mee trainen, krijgt 10 tickets (niet aan een fighterstafel) en 50 consumpties. Uiteraard gaat er minimaal € 500,00 naar Kika. Je aanmelding op de reservelijst is pas definitief na betaling van de factuur. Je volgt feitelijk het hele programma. Je stapt alleen niet in de ring op 17 augustus 2019. Valt een deelnemer af dan wordt op volgorde van aanmelding de reserve doorgeschoven. Dan volgt ook nog een aanvullende factuur van € 500.