Jan van Leur

Jan van Leur

Bakkerij van Leur

 

Ondernemer in Veghel.

 

Jan van Leur

 

Met enige regelmaat train ik al bij Meliani fight & fitness, en de combinatie met inzamelen voor Kika kinderen kanker vrij, maakt me alleen maar enthousiaster.IIk ben vader van 2 gezonde kinderen, maar als je de verhalen hoort en leest over kinderen die aan het vechten zijn tegen kanker, dan is voor mij de keuze om vrijwillig ook te vechten tegen deze rotziekte snel gemaakt.

Heel toevallig bleek dat via mijn sportschool de organisatie mijn filmpje gebruikte als "promo" om ondernemers te benaderen. Omdat ik Ton Kanters als organisatie kende had hij mij hier ook al van op de hoogte gebracht. Tegelijkertijd probeerde hij mij ook over te halen om mee te doen en dat is hem gelukt. Ik ga er voor!

Bedrijf

Bakkerij Van Leur, dé warme bakker van Veghel

Op dit moment ben ik de 3e generatie in ons prachtige familiebedrijf. Bakkerij van Leur, staat sinds jaar en dag klaar voor haar klanten. Op authentieke wijze wordt het brood en banket bereid in onze bakkerij aan de Stationsstraat. Onze winkeldames helpen u graag een keuze te maken uit ons grote assortiment. Ook voor nieuwe ideeën, product informatie of gewoon voor een gezellig praatje staan onze dames voor u klaar.

Sinds 2016 kunt u ook uw bestellingen plaatsen op het digitale web. Op www.bakkerijvanleur.nl staan wij graag voor u klaar.

 

Boodschap voor je tegenstander ?

 

“Tis allemaal leuk en aardig, maar in de ring ga je eraan!