Eefje van Stiphout

Eefje van StiphoutWonende in Lieshout

Bedrijf

Omdat ik zelf geen ondernemer ben (wel al bijna 7 jaar werkzaam op het Fioretti College in Veghel) ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf wat me wilde helpen om deel te nemen. Ik doe mee namens ‘GEMCO’, het bedrijf van een goede vriend van mijn man, Sander. GEMCO is gevestigd op het Science Park in Son. Het bedrijf bestaat sinds 1978 en werkt wereldwijd. Ik ben erg trots dat ik namens een van Sander zijn vrienden kan bijdragen aan meer en/of beter onderzoek naar kanker.


Wat doet Gemco? Gemco Cast Metal Technology is a leading consulting, engineering and contracting company dedicated to the foundry industry.

Eefje van Stiphout


Sinds december ben ik begonnen met kickboksen. Eens in de week, het helpt me om mijn hoofd leeg te maken, sportief bezig te zijn en daarbij fysiek sterk te blijven.


Sinds september stond onze wereld op zijn kop thuis: bij mijn man werd uitgezaaide slokdarmkanker gediagnosticeerd. Een trein waar je op stapt als jong gezin (met een dochtertje van 2) en niet zomaar van af kan stappen. Emotioneel erg zwaar, maar ook fysiek merkte ik dat ik iets ‘nodig’ had om me te ontspannen. Kickboksen helpt me daarbij. Toen ik hoorde van dit evenement en de nodige informatie had ingewonnen ben ik er ingestapt. Klaar om te vechten tegen deze gruwelijke ziekte.

Boodschap voor je tegenstander ?

Weet dat er meer in het leven is dan vechten, toch gaan we er een super event van maken!