Daan Hellings

 

Daan Hellings

 

Ik werd meteen enthousiast toen ik hoorde van dit mooie evenement. Dit vooral om het goede doel KIKA te kunnen steunen. Maar ook om fitter te worden en een mooie ervaring op te doen

 

Hoewel ik geen ervaring heb met deze sport en bovendien ook zeker tijdens de trainingen mijn werktijden hierop zal moeten aanpassen doe ik dat graag. Ik twijfelde even om me aan te melden omdat ik door mijn werkzaamheden af en toe rugklachten heb. Na overleg met Daan van Roozendaalheb ik alleen niet lang meer na hoeven te denken. Binnen een week was mijn aanmelding verzonden en nu sta ik te trappelen om in de ring te staan.

Boodschap voor je tegenstander ?

 

Ik laat me niet afremmen. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor! Dus zorg dat je voorbereid bent!

Bedrijf

Hellings Tuinen en Bestratingen

 

Hellings Tuinen is een kleinschalig, vakkundig hoveniersbedrijf gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de aanleg, en het onderhoud van uw tuin. Ook voor bestrating bent u hier aan het goede adres.

 

Bij Hellings Tuinen staat kwaliteit met een persoonlijke aanpak centraal. Daan Hellings is een gepassioneerd hovenier, die graag met u meedenkt en de mogelijkheden bespreekt onder het genot van een lekkere kop koffie. Voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

Daan Hellings

Hellings Tuinen en Bestratingen

 

Ondernemer in Schijndel.