Martijn van Esch

Martijn van Esch

Pica Kappers Mariaheide


Ondernemer in Mariaheide.

Martijn van Esch


Vorig jaar heb ik onder begeleiding van Meliani Fight&Fitness een aantal maanden getraind, omdat een duidelijk doel ontbrak, verloor ik de motivatie om hiermee actief verder te gaan. Toen ik over dit initiatief las was ik direct enthousiast en heb ik besloten om de handschoenen weer op te pakken. Ik heb mensen in mijn directe omgeving die het gevecht tegen kanker hebben verloren, mensen die de strijd hebben gewonnen en mensen die momenteel aan het vechten zijn. Ik kan, en wil, me er geen voorstelling van maken hoe ik zou reageren als een van mijn eigen kinderen getroffen zou worden door deze ziekte met een hoofdletter K, daarom vecht ik dit jaar voor KiKa.


Natuurlijk zal het niet altijd even makkelijk zijn. Maar hé, dat is toch niets vergeleken met het vechten tegen deze kloteziekte?


Bedrijf

Pica Kappers Mariaheide


Pica kappers openende in 2006 haar deuren in het authentieke Pakhuys in Mariaheide. In onze gezellige sfeervolle salon voeren wij met veel plezier ons vakmanschap en creativiteit uit om mensen blij en mooi te maken!


Klanten krijgen bij ons de aandacht die ze verdienen door de liefde die wij in ons vak vinden.Boodschap voor je tegenstander ?


we gaan knallen !!!